Komik Resimler
1 sayfadaki 1 sayfası
Komik Resimler
En son Admin tarafından Ptsi Nis. 13, 2009 9:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Komik Resimler
Resimlere yorumlarımmmm:::
1- Kişinin zeka seviyesinin eksilerde olmasına anlam verememekle birlikte, kafasındaki yüzünden oksijen alamadığını düşünüyorum.
2- Kampanya döneminde ölelim bare
3- Bu resimde 2 tane saçmalık mevcut. İlk olarak ismini verek istemeyen bayanın ismi niye verilmiş İkinci olarak da zencilerin iyiliğinin tartışılması. Savaş Ay için salak yorumunu yapıyor ve mevzuyu kapatıyorum.
4- Offff ama yaaa
5- Bir özelliği yok ama komik işte ya..
6- 4tekinin tekrarı
7- Kesinlikle favorimdir! Üstüne tanımıyorum yani, yok böyle birşey. Nedir o yaa? Elinle yaktığın ateşi şeyinle söndüremezsin
8- Türkçenin içine ettiğimiz yetmedi şimdi de ingilizceye musallat olduk
9- Aklına hattın sonradan eklendiği gelenler???
10- Ehliyetsiz olmuyor mu???
11- Harbi mi ya? Bak yazmasanız benim aklıma gelmezdi valla.
12- Tıkandımmmmm
13- Yurdumdan hayvan manzaraları...
14- Daral geldi gitmiyorrrrr
1- Kişinin zeka seviyesinin eksilerde olmasına anlam verememekle birlikte, kafasındaki yüzünden oksijen alamadığını düşünüyorum.
2- Kampanya döneminde ölelim bare
3- Bu resimde 2 tane saçmalık mevcut. İlk olarak ismini verek istemeyen bayanın ismi niye verilmiş İkinci olarak da zencilerin iyiliğinin tartışılması. Savaş Ay için salak yorumunu yapıyor ve mevzuyu kapatıyorum.
4- Offff ama yaaa
5- Bir özelliği yok ama komik işte ya..
6- 4tekinin tekrarı
7- Kesinlikle favorimdir! Üstüne tanımıyorum yani, yok böyle birşey. Nedir o yaa? Elinle yaktığın ateşi şeyinle söndüremezsin
8- Türkçenin içine ettiğimiz yetmedi şimdi de ingilizceye musallat olduk
9- Aklına hattın sonradan eklendiği gelenler???
10- Ehliyetsiz olmuyor mu???
11- Harbi mi ya? Bak yazmasanız benim aklıma gelmezdi valla.
12- Tıkandımmmmm
13- Yurdumdan hayvan manzaraları...
14- Daral geldi gitmiyorrrrr
1 sayfadaki 1 sayfası