Sohbet....
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sohbet....
Merhabalar arkadaşlarrrr...
Forumumuz hayırlı uğulu olsun.
Bendeniz Dilara forumun kurucusu, Kate hayranı, deli insan, şirin kişilikkk...
Forumumuz hayırlı uğulu olsun.
Bendeniz Dilara forumun kurucusu, Kate hayranı, deli insan, şirin kişilikkk...
Geri: Sohbet....
selammm...
ben ceren.diğer siteden first lady.ellerinize sağlık süper olmuş burası
ben ceren.diğer siteden first lady.ellerinize sağlık süper olmuş burası
clementine- Mesaj Sayısı : 15
Sağol Ceren^^cim hoşgeldin. Daha yeni açtık, hele biraz daha uğraşalım, biraz daha üyemiz olsun daha güzel olacak inşallah.
Ben de Kübra..
Forum süper..hayırlı olsun.
Elimden geldiğince herkese duyurmaya çalışıyorum siteyi..Üyeler de yavaş yavaş artacak inş.
Forum süper..hayırlı olsun.
Elimden geldiğince herkese duyurmaya çalışıyorum siteyi..Üyeler de yavaş yavaş artacak inş.
Rock Star- Admin
Bende Esinn(=
Twilight ve Kate fanıyımdır
Twilight serisinin her kitabını 3'er defa okudumm(=
Edward:) Bütünn kızlarınn hayali böyle bir varlık olamaz yazar bunu bilmiş ve Edward'ı vampir yapmış bence:D Edward&Bella üzerine çift tanımamm:D Birbirlerine olan aşkları büyüleğicinin çok çok üstünde...
Ayrıca Rob-Kris fanıyım ama onların ilişkilerini hala anlayabilmiş değilim anlayını gerçekten tebrik ederimm
Kate'in izlediğim ilk filmi Titanic'ti Kate-Leo'nun yaşları küçük olmasına rağmen mükemmel bir performans sergilemişlerdi...
Çift olarak birbirlerini çok güzel tamamlamışlardı 10 yıl sonra onları tekrar aynı filmede görmek beni inanılmaz mutlu etti
Twilight ve Kate fanıyımdır
Twilight serisinin her kitabını 3'er defa okudumm(=
Edward:) Bütünn kızlarınn hayali böyle bir varlık olamaz yazar bunu bilmiş ve Edward'ı vampir yapmış bence:D Edward&Bella üzerine çift tanımamm:D Birbirlerine olan aşkları büyüleğicinin çok çok üstünde...
Ayrıca Rob-Kris fanıyım ama onların ilişkilerini hala anlayabilmiş değilim anlayını gerçekten tebrik ederimm
Kate'in izlediğim ilk filmi Titanic'ti Kate-Leo'nun yaşları küçük olmasına rağmen mükemmel bir performans sergilemişlerdi...
Çift olarak birbirlerini çok güzel tamamlamışlardı 10 yıl sonra onları tekrar aynı filmede görmek beni inanılmaz mutlu etti
Vayyy vayyy Es^^m de tanıtmış kendini
Herkes hoşgeldi arkadaşlar.
Ee burası sohbet yeri nasılsınızzz???
Herkes hoşgeldi arkadaşlar.
Ee burası sohbet yeri nasılsınızzz???
İyiyizz Clem'mm
Madem sohbet yeri Dilara sana manyak bir haberlerim var
Kris cumartesi gecesi bir hayranıyla foto çektirmiler ve bu doğal olarak nete düşmüş yanında kim var tahmin et?Robert...
Neyse dün çıkan haberlere göre Summit( yapımcı şirket)güya birşeyler gizliyormuş ama ne gizledikleri belli değil...İşler o kadar karıştı ki artık biz fanlar neye inanacağımızı şaşırdık...Allah bizlere sabır versin
Madem sohbet yeri Dilara sana manyak bir haberlerim var
Kris cumartesi gecesi bir hayranıyla foto çektirmiler ve bu doğal olarak nete düşmüş yanında kim var tahmin et?Robert...
Neyse dün çıkan haberlere göre Summit( yapımcı şirket)güya birşeyler gizliyormuş ama ne gizledikleri belli değil...İşler o kadar karıştı ki artık biz fanlar neye inanacağımızı şaşırdık...Allah bizlere sabır versin
Ya benim için mühim değil Kris ve Rob^^un mercimeği ne yaptıkları
Ben kitabın hayran kitlesiyim canım biliyorsun.
Admin demiş ki:Ya benim için mühim değil Kris ve Rob^^un mercimeği ne yaptıkları
Biliyorum cnm bilmezmiyim Ama yine de çok kıl bir durum...İnsanın kafası allak bullak oluyor kendimi bir tuhaf hissediyorumm
Allah akıl fikir versin
1 sayfadaki 1 sayfası