Film hakkındaki düşünceleriniz..
Kate Winslet Fan :: Filmleri :: Enigma
1 sayfadaki 1 sayfası
Film hakkındaki düşünceleriniz..
Bence çok güzel bir filmdi. Kate'i öyle görünce bir şok oldum sonra kendime geldim. Buna rağmen ''Tombişkende pek şeker ya.'' dediğim bir film.
Claire'a baştan bir uyuz oldum zaten. Onun ters birşey yaptığını düşündüm.
Thomas gerçekten çok zekiydi, tabi Hester da öyle. Aralarında birşey olacağını sezmedim desem yalan olur. Bence Thomas Claire'ı sadece güzel olduğu için seviyordu ve Hester ile yakınlaşınca güzellikten daha önemli şeyler olduğunu farketti. Bunu son sahnede Claire'ı görmesine rağmen umursamayışından da anlayabiliyoruz.
Açıkçası matematiğim berbat olduğundan, insanların bu şifreleri çözüşü beni etkiledi. Herkesin bir yeteneği var
Claire'a baştan bir uyuz oldum zaten. Onun ters birşey yaptığını düşündüm.
Thomas gerçekten çok zekiydi, tabi Hester da öyle. Aralarında birşey olacağını sezmedim desem yalan olur. Bence Thomas Claire'ı sadece güzel olduğu için seviyordu ve Hester ile yakınlaşınca güzellikten daha önemli şeyler olduğunu farketti. Bunu son sahnede Claire'ı görmesine rağmen umursamayışından da anlayabiliyoruz.
Açıkçası matematiğim berbat olduğundan, insanların bu şifreleri çözüşü beni etkiledi. Herkesin bir yeteneği var
Similar topics
» Film hakkındaki düşünceleriniz..
» Film Hakkındaki Düşünceleriniz
» Film Hakkındaki Düşünceleriniz
Kate Winslet Fan :: Filmleri :: Enigma
1 sayfadaki 1 sayfası