Film hakkındaki düşünceleriniz..
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Filme kaç puan verirsiniz?
Film hakkındaki düşünceleriniz..
Film hakkındaki düşüncelerinizi burada paylaşabilirsiniz.
Bence hoştu. Mükemmel değildi tabi ama hoştu. İnsanın içini ısıtan, suratında tebessüm oluşturan sevimli bir hikayeydi.
Bence hoştu. Mükemmel değildi tabi ama hoştu. İnsanın içini ısıtan, suratında tebessüm oluşturan sevimli bir hikayeydi.
Geri: Film hakkındaki düşünceleriniz..
arka arkaya 3 dersimin olduğu bir perşembe günü mucize eseri son ders iptal olmuştu ve ben çok ama çok sevdiğim arkadaşlarımla bu filme gitmiştim.çok yorgun olduğum bir gündü ve şööyle arkama yaslanıp dinlenmiştim bu filmi izlerken.insanı yormayan yüzünde hoş bir tebessüm bırkan bir filmdi çünkü.başka bir şekilde izleseydim bu kadar güzel hatırlarmıydım bilemiyorum ama bana o gün ilaç gibi gelmişti.hala bu filmin adı geçince gülümserim:)ve bence kate yine harikaydı bu filmde.ama valla yazmadan edemiycem keşke başka bir partner bulsalarmış kate'e
clementine- Mesaj Sayısı : 15
clementine demiş ki:arka arkaya 3 dersimin olduğu bir perşembe günü mucize eseri son ders iptal olmuştu ve ben çok ama çok sevdiğim arkadaşlarımla bu filme gitmiştim.çok yorgun olduğum bir gündü ve şööyle arkama yaslanıp dinlenmiştim bu filmi izlerken.insanı yormayan yüzünde hoş bir tebessüm bırkan bir filmdi çünkü.başka bir şekilde izleseydim bu kadar güzel hatırlarmıydım bilemiyorum ama bana o gün ilaç gibi gelmişti.hala bu filmin adı geçince gülümserim:)ve bence kate yine harikaydı bu filmde.ama valla yazmadan edemiycem keşke başka bir partner bulsalarmış kate'e
Olsun canım Jack Black şirin biri
Hem filmde çok güzel olmayanların da aşık olabileceği gibi bir mesaj vardır belki de
Admin demiş ki:clementine demiş ki:arka arkaya 3 dersimin olduğu bir perşembe günü mucize eseri son ders iptal olmuştu ve ben çok ama çok sevdiğim arkadaşlarımla bu filme gitmiştim.çok yorgun olduğum bir gündü ve şööyle arkama yaslanıp dinlenmiştim bu filmi izlerken.insanı yormayan yüzünde hoş bir tebessüm bırkan bir filmdi çünkü.başka bir şekilde izleseydim bu kadar güzel hatırlarmıydım bilemiyorum ama bana o gün ilaç gibi gelmişti.hala bu filmin adı geçince gülümserim:)ve bence kate yine harikaydı bu filmde.ama valla yazmadan edemiycem keşke başka bir partner bulsalarmış kate'e
Olsun canım Jack Black şirin biri
Hem filmde çok güzel olmayanların da aşık olabileceği gibi bir mesaj vardır belki de
hahaa olabilir valla:)bence de şirin biri.hele bu sene oscarda acayipti.ama ne biliym jude law bi yanda olunca insanın aklı kalmıyo değil
clementine- Mesaj Sayısı : 15
Similar topics
» Film Hakkındaki Düşünceleriniz
» Film hakkındaki düşünceleriniz..
1 sayfadaki 1 sayfası